Kasvattajajäseneksi?

Somakissin sitoumuskasvattajana saat pentueesi tiedot näkyviin yhdistyksen pentulistoille sekä kasvattajanimesi kasvattajalistaukseemme. Vuosittain sitoumuskasvattajamme saavat lisäksi laittaa joululehteemme (lehti nro 4) oman joulutervehdyksensä jäsenillemme ilmaiseksi! 

Sitoumuskasvattajaksi pääset lukemalla ja allekirjoittamalla Somakissin kasvattajasitoumuksen ja olemalla yhdistyksen varsinainen jäsen. Laita viestiä jäsenrekisterinhoitajallemme jasenrekisteri(at)somakiss.net.

  • Muistathan laittaa sitoumuskasvattajahakemuksesi liitteeksi myös allekirjoitetun kasvattajasitoumuksemme (joko skannattuna sähköisesti tai postitse)!

  Kasvattajasitoumus

Sitoumuskasvattajanamme sitoudut lähettämään pentueidesi terveystiedot Terveysrekisteriin sekä noudattamaan kasvattajasitoumuksemme ehtoja.

Kasvattajasitoumuksen allekirjoitettuaan kasvattaja sitoutuu mm.

  • Antamaan todenmukaista tietoa kasvatustoiminnastaan
  • Toimittamaan yhdistykselle pentuelomakkeen kasvattamistaan pentueista
  • Pidättäytymään antamasta valheellista tietoa muista kasvattajista
  • Antamaan riittävät tiedot pennunostajille kissan hoidosta
  • Noudattamaan eläinsuojelulakeja
  • Luovuttamaan pennut vähintään 14 viikon ikäisenä

Jos rikkomuksia ilmenee, voi yhdistyksen hallitus antaa huomautuksen tai jättää kasvattajan yhteystiedot ja pentueen tiedot pois yhdistyksen kasvattaja-, pentu- ja siitosuroslistoilta 2-6 kuukauden ajaksi. Mikäli rikkomus on todistettavasti toistuvaa, on yhdistyksen hallituksella oikeus erottaa kasvattaja yhdistyksestä.

Kasvattajasitoumus toimitetaan allekirjoitettuna postitse tai skannattuna sähköpostitse terveysrekisterin ylläpitäjälle terveysrekisteri(at)somakiss.net.

Jos kasvattajasitoumuksen allekirjoittanut kasvattaja joutuu kasvatus- tai toimintakieltoon Suomen Kissaliitossa, kasvattajan yhteystiedot ja pentuetiedot poistetaan yhdistyksen sivuilta kiellon ajaksi. Erityistarkkailun aikana ilmoitetaan pentulistalla vain ne pentueet joihin tarvittava erikoislupa on myönnetty.