Valjaslainaamo

Somakiss ry:llä on yhteistyösopimus Arja’s art:n eli Vänttisen valjaiden kanssa. Tämän sopimuksen myötä yhdistyksen käytössä on useat Vänttisen valjaat, joita yhdistyksen jäsenet voivat lainata 20 euron panttia vastaan. Valjaat on suunniteltu erityisesti abessinialaisille ja somaleille sopiviksi ja niitä on useassa eri koossa erityisesti pennuille. Satunnaisesti tarjolla on myös aikuiskokoja.

Valjaiden materiaali on miellyttävän pehmeää nahkaa ja vahvaa kangasnauhaa - yhdistyksen väki on todennut nämä parhaiksi valjaiksi useiden kokeilujen jälkeen! Valjaat puhdistetaan lainausten välillä kissoille turvallisella desinfiointiliuoksella, ja niiden käyttökunto tarkastetaan, jotta jokaisen olisi turvallista ulkoilla.

Valjaslainaamo on mahtava tapa päästä valjastelun alkuun, kun kissa pienenä kasvaa nopeasti valjaskokoja ylöspäin! Koon vakiintuessa on helppo tilata pitkäaikaiset valjaat suoraan omilla mitoilla Arjalta!

Psst! Valjaiden kouluttamiseen löydät jäsenenämme ohjevideon jäsensivuiltamme 'aktivointivinkit'-sivulta!

  Näin lainaat valjaat kissallesi:

  1. Laita sähköpostia osoitteeseen kotisivut(at)somakiss.net
     → kerro minkä kokoiselle kissalle valjaat tulevat (rinnanympärys etujalkojen takaa, kissan paino ja ikä)
  2. Tarkistamme onko sopivia valjaita vapaana.
  3. Kun valjaslainaamo vahvistaa, että sopivan kokoiset valjaat löytyvät, maksa valjaspantti (20e) yhdistyksen tilille - saat ohjeet tätä varten sähköpostilla.
  4. Valjaat lähtevät postiin heti, kun maksu näkyy yhdistyksen tilillä. 
  5. Nauti valjasulkoilusta kissasi kanssa huoletta 4kk ajan!
  6. Lainausajan lähetessä loppuaan saat sähköpostiisi ohjeet valjaiden palautusta varten. Valjaiden laina-aika on 4kk, alkaen valjaiden postituspäivästä.
  7.  Valjaita ei tarvitse pestä tai puhdistaa mitenkään palauttaessa, me huolehdimme valjaiden puhdistuksen!
  8.  Maksamme pantin (20e) sinulle takaisin saatuamme valjaat takaisin yhdistykselle.

Valjaat voi myös noutaa rotupöydästä näyttelyn yhteydessä postituksen sijaan! Tällöin pantin tulee joko olla maksettuna etukäteen yhdistyksen tilille, tai sen voi maksaa myös rotupöytään. Myös valjaiden palautuksen voi hoitaa rotupöytään näyttelyn yhteydessä, tällöin pantti palautetaan pankkitilillesi mahdollisimman pian. Rotupöydästä nouto on sovittava etukäteen pentuvaljaslainaamon kanssa, valjaita ei ole automaattisesti rotupöydän mukana jokaisessa näyttelyssä!

Mikäli valjaat katoavat laina-aikana, pantti (20e) jää yhdistykselle uusien valjaiden ostamista varten.

Mikäli haluat lahjoittaa yhdistykselle kissallesi tarpeettomat valjaat, ota yhteyttä valjaslainaamoon sähköpostilla kotisivut(at)somakiss.net niin sovitaan yksityiskohdista!

Turvallista ulkoilua!

kuva: Elina Koivisto