Jäsenedut

Somakissin jäsenenä saat monia etuja:. Kaikki edut ovat käytettävissäsi yhdistyksen varsinaisena jäsenenä. Perhejäsenenä jäsenlehteä ei lähetetä.

Jäsenenämme saat rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneiltamme, pääsyn monipuolisille jäsensivuillemme, rakastetun jäsenlehtemme 4 kertaa vuodessa, voit lainata Vänttisen valjaita valjaslainaamostamme, osallistua tapahtumiimme ilmaiseksi tai selkeästi alennettuun hintaan ja saada avustusta kissasi terveystesteistä. Jos olet näyttelyissä kävijä, saat myös palkinnon kissasi valmistuessa ensimmäiseen (CH/PR) ja korkeimpaan (SC/SP) titteliin sekä palkintoleimoja myös välititteleissä!

Lue tarkemmin eduistamme alempaa!

  Rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneiltamme

Jäsenenämme saat vuonna 2024:

  Monipuoliset jäsensivumme!

Jäsensivuillemme pääset kirjautumaan heti, kun jäsenyytesi on hyväksytty - ohjeet salasanan luomiseen ja kirjautumiseen saat liittymiskirjeessä.

Jäsensivuilta löydät mm:

 • Aktivointivinkkejä ja -videoita kissoille (lue lisää)!
 • Jäsenlehtemme nettiversiot (arkisto vuodesta 2019 lähtien)
 • Rotupöytämme virtuaaliversion (shoppaile rotupöytämme tuotteita!)
 • Yhteistyökumppaneidemme alennuskoodit
 • Ajankohtaisia asioita vain jäsenillemme

  Rakastettu jäsenlehtemme

Somakiss-jäsenlehtemme on lunastanut paikkansa pidetyimpänä jäsenetunamme! Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa jäsentemme postilaatikoihin ja lisäksi nettiversiona jäsensivuillemme. Lehdessä on mukana monipuolisesti juttuja rotujemme ystäville sekä ylipäätään kissojen ystäville!

  Monipuoliset tapahtumat

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan monipuolisesti tapahtumia, kuten luentoja, lajiesittelyitä sekä erikoisnäyttelyitä. 

Tapahtumat pyrimme järjestämään niin, että ne ovat jäsenillemme täysin ilmaisia tai vaihtoehtoisesti huomattavasti halvempia kuin ei-jäsenille.

 • Tutustu järjestämiimme tapahtumiin täältä

  Valjaslainaamosta lainaat valjaat panttia vastaan

Erityisesti pentukotien suosiossa oleva valjaslainaamomme on myös pidetty jäsenetumme! Somakiss on tehnyt yhteistyösopimuksen Vänttisen valjaiden kanssa, ja sitä kautta nämä laadukkaat ja kestävät Vänttisen valjaat ovat jäsentemme lainattavissa 20e panttia vastaan (pantti palautetaan valjaiden palautuessa yhdistyksellemme).

Oletko aina halunnut kokeilla Vänttisen valjaita/valjasulkoilua tai onko kotonasi pentu, joka kasvaa nopeasti eri vajaskokojen läpi? Tällöin valjaslainaamo on juuri sinua varten! Kokoja löytyy laajasti pennuista aikuisiin.

  Palkinnot näyttelyissä käyville

Somakiss ry muistaa jäseniään heidän kissojensa valmistuessa ensimmäiseen (CH/PR) ja korkeimpaan (SC/SP) titteliinsä - valittavanasi on joko ilmainen pokaali tai valmistumisleimat.

Lisäksi kun kissasi valmistuu titteliin, voit valita joko pokaalin tai alkaa kerätä leimoja, joita voit joko käyttää Somakiss ry:n rotupöydässä, tehdä lahjoituksen hyväntekeväisyyteen tai kerätä lahjakortin Vänttisen valjaille (Arja's Art).

Parhaiten näyttelyissä menestyneet jäsentemme abessinialaiset ja somalit palkitaan lisäksi Vuoden Kissa -kilpailussa, jossa palkintona ovat sponsoriemme hienot tuotteet!

 • Lue lisää valmistumispalkinnoista ja -leimoista  täältä!
 • Lue lisää Vuoden kissa -kilpailustamme  täältä!

  Avustusta kissasi terveystesteistä

Somakiss tukee seuraavia jäsenten omistuksessa olevien abessinialais- ja somalikissojen terveystestejä:  

 • PK-DNA-testaus (tuki 5e/testaus)
 • PRA-DNA-testaus (tuki 5e/testaus)
 • PRA-silmäpeilaus (tuki 10e/testaus)

 • Lue lisää terveystestien tukemisesta täältä!