Somakiss ry:n rotupöytä

Somakissin rotupöytä on monelle tuttu näyttelyistä. Rotupöydän pääasiallinen tarkoitus on jakaa näyttelyissä tietoa abessinialaisista ja somaleista keskustelemalla ihmisten kanssa ja jakamalla kiinnostuneille rotuesitteitä. Rotupöydässämme pääset usein tutustumaan abessinialaiseen ja/tai somaliin myös livenä!

Rotupöytä on myös huomattava tulonlähde yhdistyksellemme - ostamalla tuotteitamme tuet yhdistyksemme toimintaa!

Rotupöydässä on myynnissä monipuolisesti tavaroita kissakotiin. Monet tuotteista ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa kissakansan suosikkeina, tällaisia ovat esimerkiksi kuljetusboksin päälliset, kuljetusboksin aluset, kissojen villapaidat, riistahuiskat ja rakastetut (ja alkuperäiset) rinkulat!

Rotupöytä ja sen tuotevalikoima ovat  jäsentemme yhteistyön tulosta; tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan vapaaehtoistyönä jäsentemme toimesta.  

  Rotupöytämme näyttelyissä:

  • Ei vielä tiedossa tulevia näyttelyitä

Rotupöytämme tuotteita voit tiedustella myös sähköpostitse, jos näyttelyissä ei juuri nyt ole käyntiä - jasenrekisteri(at)somakiss.net.

Jäsenenämme pääset myös jäsensivuillemme, josta löydät tuotevalikoimaamme tarkemmin ja pääset ostamaan tuotteita sitä kautta!