Valmistumispalkinnot   

Somakiss muistaa jäseniään heidän kissojensa valmistuessa ensimmäiseen ja korkeimpaan titteliin (CH/PR ja SC/SP) - sekä toki myös muihin titteleihin!

Kun kissasi valmistuu, voit valita joko pokaalin tai alkaa kerätä leimoja, joita voit joko käyttää Somakiss ry:n rotupöydässä, tehdä lahjoituksen hyväntekeväisyyteen tai kerätä lahjakortin Vänttisen valjaille (Arja's Art). 

Kissan ensimmäisestä tittelistä (CH tai PR) sekä korkeimmasta tittelistä (SC tai SP) saat Somakiss ry:ltä joko ilmaisen pokaalin tai 2 leimaa. Muista titteleistä saat jatkossa 1 leiman. 

Voit myös halutessasi lunastaa muista saavutetuista titteleistä pokaalin pientä maksua vastaan. Lisätietoja hinnoista löytyy sivun alalaidasta. 

  Valmistumispokaalit

Yhdistyksemme valmistumispalkinnon saat ilmaiseksi kissasi valmistuessa ensimmäiseen (CH/PR) ja korkeimpaan (SC/SP) titteliinsä.

Voit ostaa pokaalin pientä maksua vastaan myös kissasi valmistuessa muihin titteleihin. 

Huomioithan, että

kuva: Päivi Lipponen
  • Pokaalit toimitetaan Kissaliiton alaisiin näyttelyihin, niitä ei postiteta!
  • Lue lisää pokaalien hinnoista ja toimituksesta tämän sivun alaosasta.

  Palkintoleimat - monta tapaa käyttää!

Palkintoleimakäytäntömme uudistui 1.1.2023. Nyt voit:

  • Käyttää leimat Somakiss ry:n rotupöydässä (4e/leima)
  • Kerätä 5 leimaa, joilla saat 20e arvoisen lahjakortin Arja's Art:iin!
  • Tehdä lahjoituksen vuosittain vaihtuvaan hyväntekeväisyyskohteeseen (4e/leima) 

Ajankohtaisen leimojesi määrän voit kysyä palkintovastaavaltamme sihteeri(at)somakiss.net. Ennen 1.1.2023 tehtyä uudistusta kerätyt leimat voi käyttää jatkossa sellaisinaan uudistuksen jälkeen tulleisiin vaihtoehtoihin!

Leimojen käyttö rotupöydässä   (1 leima = 4 euroa)
Voit käyttää leimat rotupöydässä kertomalla maksutilanteessa käyttäväsi palkintoleimoja. Tarkistamme leimojesi määrän ja maksu hoituu ongelmitta. Myös virtuaalisesta rotupöydästämme (jonka löydät jäsensivuilta) voit ostaa tuotteita leimoilla - ilmoitathan leimojen käytön tilatessasi!

Lahjakortti Vänttisen valjaat / Arja's Art:iin   (5 leimaa = 20e lahjakortti)
Lahjakorttia varten kerätään 5 leimaa, joilla saat 20e lahjakortin. Ole palkintovastaavaan yhteydessä kun tarvittavat leimat ovat kertyneet, niin toimitamme lahjakortin sinulle pikimmiten käyttöön!

Lahjoitus hyväntekeväisyyteen  (1 leima = 4euroa)
Voit myös lahjoittaa leimasi hyväntekeväisyyskohteeseen, jonka Somakiss ry:n hallitus valitsee vuosittain jäsenistön tekemien ehdotusten perusteella! Vuoden hyväntekeväisyyskohde valitaan alkuvuodesta jotta tiedät, mihin lahjoituksesi menee. Tilitämme vuoden aikana kertyneet lahjoitukset hyväntekeväisyyskohteelle kerralla vuoden lopussa. 

→ Vuoden 2023 hyväntekeväisyyskohde on Alavuden seudun Eläintiimi.

  Miten saan pokaalin tai leimoja?

Kun kissasi on valmistunut, ilmoita valmistumisesta valmistumislomakkeella. Muistathan täyttää lomakkeen huolellisesti ja liittää mukaan mahdollisesti tarvittavat liitteet, jotta asian käsittely sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Valmistumisesta on ilmoitettava 6 kuukauden kuluessa palkintojen saamiseksi.

Valmistuneet kissat julkaistaan myös jäsenlehdessämme, jos omistaja niin haluaa. Huomioithan tämän valmistumislomaketta täyttäessäsi lisäämällä kuvan mukaan ilmoitukseen.

Maksulliset pokaalit (IC, IP, GIC ja GIP) maksetaan yhdistyksen tilille
FI58 8000 1100 5368 88 viitenumerolla 1041.

Ongelmatilanteissa otathan yhteyttä sähköpostilla: sihteeri(at)somakiss.net

Pokaaleja ja palkintoleimoja kertyy valmistumisista seuraavasti:

TitteliPokaalin hintaLeimojen määrä
CH/PRilmainen2 leimaa
IC/IP5 €1 leima
GIC/GIP7 €1 leima
SC/SPilmainen2 leimaa

Jos kissasi on valmistumassa titteliin tulevassa näyttelyssä, voit ehdottaa lomakkeella palkitovastaavalle pokaalin toimittamista myös kyseiseen näyttelyyn. Muistathan, että palkintovastaava ei välttämättä ole paikalla jokaisessa näyttelyssä! 

Huomaa myös, ettei pokaaleja postiteta, vaan ne tulee noutaa näyttelystä. Mikäli et ole enää osallistumassa näyttelyihin/seuraavaan näyttelyynne on pitkä aika, voit tiedustella palkintovastaavalta vaihtoehtoista toimitustapaa.