Somakiss ry

Somakiss ry on perustettu vuonna 1991, olemme Suomen Kissaliiton alainen rotuyhdistys somali- ja abessinialaiskissoille. Tarkoituksenamme on edistää ja valvoa somalien ja abessinialaisten kasvatusta ja tunnetuksi tekemistä sekä toimia roduista kiinnostuneiden yhdyssiteenä. Somalikissa ja abessinialainen ovat kissarotuja, jotka tunnetaan aktiivisuudestaan ja seurallisuudestaan sekä turkin ticking-kuviosta.

Yhdistyksen toimikausi on aina yksi vuosi, vuosittain sääntömääräinen syyskokous valitsee seuraavalle vuodelle hallituksen. Lisäksi yhdistyksen asioita hoitavat erilliset työryhmät, joiden toiminnassa voi olla mukana myös hallituksen ulkopuolisia henkilöitä.

Somakiss ry:n säännöt ja tietosuojailmoitus.
Yhdistyksemme toimintasuunnitelman löydät täältä.

  Jäsenedut

Jäsenenämme saat paitsi Somakiss-jäsenlehtemme, valjaslainaamomme palvelut, tukea kissan terveystesteihin mutta myös palkintoja kissasi valmistuessa palkintoihin, monipuoliset jäsensivumme kissan aktivointivinkkeineen ja pääsyn järjestämiimme tapahtumiin - lisäksi saat myös rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneiltamme!

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠  Lue jäseneduistamme lisää täältä!

Jäsenetumme ovat jäsentemme käytettävissä. Jäseneksi liityt hyväksymällä yhdistyksen säännöt, täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja maksamalla yhdistyksemme jäsenmaksun.

  • Varsinainen jäsen 15e
  • Perhejäsen 5e
  • Kasvattajan maksama uusi jäsen 7e

  Lue lisää jäseneksi liittymisestä ja liity jäseneksemme täältä!