Kissan ruokinnan ABC -verkkoluento

Mikä kissa oikeasti söisi, jos saisi valita? Mikä on kissallle lajityypillistä ruokaa? Miten ja miksi virikkeistäminen liittyy kissan ruokintaan ja mitä kaupan ruokahyllyllä kannattaa huomioida, jotta ruokinta ei aiheuta kissalle ongelmia?

Miten kissanruokapurkkien ja -pussien kylkiä tulkitaan oikein?

Miten kissan yli- ja alipaino näkyvät ja miten niitä voidaan ennaltaehkäistä tai korjata takaisin normaalipainoon?

Kaikkeen tähän ja moneen muuhunkin kissan ruokintaan liittyvään asiaan saat vastauksen Somakiss ry:n järjestämällä kissan ruokinta -verkkoluennolla 24.3.2023 klo 17-19! Luento tallennetaan ja se on sen jälkeen osallistujien katsottavissa. Verkkoluento pidetään Google Meetin kautta.

Luennoitsijana mm. Pissasirkus-blogista tuttu Riikka Ala-Hulkko (eläintenkouluttaja AT, kissanruokinnan asiantuntija EAT), Riikkaan voit tutustua tarkemmin hänen kotisivuiltaan Kissaneuvonta.fi. Luento on täysin riippumaton kissanruokavalmistajista!

Luento on Somakiss ry:n jäsenille ilmainen (muista silti ilmoittautua! Jäsenyyden on oltava voimassa 23.3.2024).

Yhdistyksen ulkopuolisille luennon hinta on 15 euroa (sisältää luennon jälkeen jaettavan luentotallenteen). Ilmoittautumisohjeet seuraavassa:

  Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan joko alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 22.3.2024 asti.

Saat paluuviestinä maksutiedot. Luento tulee olla maksettuna 22.3.2024 mennessä, jotta tapahtuman osallistumislinkki ja tallenne lähetetään osallistujalle.

Somakiss ry:n jäsenille luento on ilmainen! Muistathan silti ilmoittautua mukaan, jotta saat luentolinkit ja -tallenteet sähköpostiisi. Vielä ehdit myös liittyä jäseneksemme, jos haluat jäsenmaksulla saada paitsi tämän luennon, myös osallistumisoikeuden muihin vuoden tapahtumiimme!

Osallistumisinfot ja linkit lähetetään osallistujille 23.3.2024 sähköpostitse.

  Ilmoittautumisaika luennolle on päättynyt.

Yhteistyössä luennolla Kissapuu - Kissapuun uutiskirjeen tilaajana saat alennuskoodin luennolle, seuraa sähköpostiasi!