Kesäkuvakilpailu on täällä taas!

1.7.2024

kuva: Anna Matvieieva

Somakissin kesäkuvakisa on taas täällä - samalla spesiaalitarjous lemmikkitarvike Yugielta jäsenillemme! 

On aika ottaa kamerat esille ja napata kesäinen kuva ihanasta abessinialaisestasi/somalistasi! Mikä tekee sinun kissasi kesällä iloiseksi? Ulkoilu, sylissä makoilu, aurinkoläntissä pyöriminen, kärpäsen metsästäminen.. Näytä se meille kuvin! Kilpailun teemana on tänä vuonna ilo ylimmillään

  •  Palkintona sponsoreidemme tuotepaketti kissallesi
  • Tuomarina toimii iloisten kissojen asiantuntija, Lemmikkitarvike Yugien Silja

Sääntöjä ei ole montaa: kilpailu on avoin jäsenillemme, ja voit osallistua kilpailuun niin monella kuvalla kuin haluat. Kilpailu on auki 30.7.2024 asti, jonka jälkeen Silja käy kuvat läpi - voittajat julkistetaan elokuun alkupuolella. Osallistumalla annat Somakiss ry:lle luvan käyttää kilpailukuviasi Somakiss ry:n jäsenlehdessä, sosiaalisessa mediassa sekä kotisivuilla.

Osallistu kilpailuun viimeistään 30.7.2024 joko

  •  Käyttämällä Instagramissa kisakuvan/-kuvien yhteydessä #somakisskesä24 tai
  •  Lähettämällä kuvan/kuvat alla olevalla lomakkeella tai
  •  Lähettämällä kuva sähköpostitse Eveliinalle pj(at)somakiss.net, ilmoitathan viestissä kissan sekä kuvaajan nimen.

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, voittajakuva julkaistaan myös Somakissin somessa, nettisivuilla sekä jäsenlehdessä. Jäsenlehteen tulee myös tuttuun tapaan pieni kuvakollaasi kilpailukuvista! 

Ei muuta kuin kesäkuvia napsimaan ja osallistumaan kesästä nauttimisen lomassa!

  Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan joko Instagramissa (käytä #somakisskesä24), lomakkeella tai laittamalla kuvat sekä tiedot (kuvaajan ja kissan nimi) sähköpostitse Eveliinalle pj(at)somakiss.net. Ilmoittaudu viimeistään 30.7.2024.

Jos ilmoittaudut lomakkeella, ja haluat ilmoittautua useammalla kuvalla, lähetä kuvat erikseen eri lomakkeilla. Lähetettyäsi kuvan saat lomakkeen uudelleen näkyviin päivittämällä sivun (tai menemällä kesäkuvakisa-sivulle uudelleen).

      * tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Psst - Yugien kesäkamppis Somakissin jäsenille!

Lemmikkitarvike Yugie juhlistaa iloista kesäkuvakilpailuamme tarjoamalla Somakiss ry:n jäsenille oman kampanjan: Heinäkuun ajan saat -15% alennuksen lelujen lisäksi myös kaikista muista Yugien normaalihintaisista tuotteista (ei koske lisäravinteita tai Yugie Boxia) käyttämällä yhdistyksemme tuttua ale-koodia kassalla!

Ale-koodin löydät sähköpostiisi kilahtaneesta jäsentiedotteesta sekä jäsensivuille kirjautumalla jäsensivujen etusivulta. Hyödynnä alennus ja shoppaile laatulelujen lisäksi esimerkiksi kissasi suosikkiruuat ja -herkut!

Kilpailun yhteistyökumppanina Lemmikkitarvike Yugie