Syyskokous 21.10.2023 klo 09:15

18.9.2023

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen!

 

Kutsu Somakiss ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen

Aika: Lauantaina 21.10.2023 klo 9:15
Paikka: Cocks Areena, Hj. Elomaan katu 4, 11130 Riihimäki
            URK:n kissanäyttelyn yhteydessä, aulan kahvilassa ennen arvostelujen alkua
Kutsutut: Somakiss ry:n jäsenet ja hallitus
 

Esityslista:

1. Kokouksen avaaminen
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri
3, Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja ääntenlaskijaa
4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
6. Valitaan hallituksen vuoden 2024 puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja sekä hallituksen muut jäsenet yhdistyksen sääntöjen 4. pykälän mukaisesti erovuoroisten tilalle
7. Valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja seuraavaksi kalenterivuodeksi
8. Päätetään jäsenmaksuista
9. Esitetään yhdistyksen tulo- ja menoarvio vuodelle 2024
10. Esitetään yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2024
11. Päätetään yhdistyksen toimihenkilöille maksettavista palkkioista
12. Muut asiat
13. Kokouksen päättäminen


Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen varsinaisen kokouksen käsiteltäväksi, on siitä ilmoitettava hallitukselle sähköpostitse (esim. pj@somakiss.net) viimeistään kuukausi ennen kokousta, jotta asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun.
 

Lämpimästi tervetuloa päättämään yhdistyksen asioista!Psst, kiinnostaisiko sinua yhdistystyöskentely? 

Etsimme Somakiss ry:lle erityisesti sosiaalisesta mediasta kiinnostunutta henkilöä, joka voisi ottaa yhdistyksen some-alustat haltuun (Instagram, Facebook)! Tehtävänäsi olisi osana some-tiimiä vastata yhdistyksen some-julkaisuista, jakaa jäsentemme tägäämiä kuvia Instagramissa ja sponsoreidemme julkaisuja yhdistyksen somen tarinoissa. Ideoidaan yhdessä myös joulukalenteria ja muita some-tempauksia! 

Some-tiimiin hakeaksesi sinun ei tarvitse välttämättä olla hallituksen jäsen, vaan pelkkä Somakiss ry:n jäsenyys riittää. Jos kuitenkin olet kiinnostunut, olet erittäin lämpimästi tervetullut hakemaan myös mukaan hallitukseen! Jos kiinnostuit, laita meille viestiä esim. pj(at)somakiss.net niin jutellaan lisää! 

 

Myös hallitukseen etsitään joka vuosi hallitustyöskentelystä kiinnostunutta väkeä! Hallituksessa on apua monenlaisesta; sinun ei tarvitse olla pitkän linjan kasvattaja tai ahkera harrastaja, pelkkä innostus abessinialaisiin ja/tai somaleihin ja rakkaus näiden rotujen asioiden eteenpäin viemiseksi riittää! Hallituksessa voit halutessasi tehdä jäsenlehteen, someen, kotisivuihin yms yms liittyviä hommia, mutta voit olla mukana myös rivijäsenenä ideoimassa hyvässä porukassa toimintaamme!

Somakissilla on mukana mukava porukka, johon pääsee varmasti mukaan todella näppärästi uutenakin kasvona ja jokainen toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi! Hallituksen kokoukset on pidetty kerran kuukaudessa etäyhteyksin - meitä on ollut läpi vuosien ympäri Suomea!

Hallitukseen pyrkivällä on oltava voimassaoleva Somakiss ry:n jäsenyys syyskokoushetkellä. Jos kiinnostuit, muttet pääse syyskokoukseen, voit laittaa ennakkoon viestiä esim. pj(at)somakiss.net, jolloin ehdotamme sinua hallitukseen syyskokouksessa. 

Jos hallitustyöskentely kiinnostaa, mutta mietit, miten hommat toimivat, älä epäröi olla meihin yhteydessä - kerromme mielellämme lisää!