Kesäkuvakisa on taas täällä!

16.7.2023

Osallistu viimeistään 30.7.!

 

Somakiss ry:n perinteinen kesäkuvakilpailu on taas täällä! Tänä vuonna kilpailun teemana on onnellinen kissa. Tuomarina toimii onnellisten kissojen asiantuntija, Kissapuun tiimi, mukana mm. valokuvaaja Arto Arvilahti!

Kilpailun palkintona on MUSH-lahjakortti, herkkutahnapaketti sekä lelusetti, jossa yhdistyksen rinkuloita ja Yeowww-kissanminttulelu. Kilpailukuvia julkaistaan seuraavassa jäsenlehdessämme ja voittajakuva julkaistaan perinteisesti somessamme sekä jäsenlehden kannessa!

 

Osallistu kilpailuun joko:

  • lähettämällä kuvasi sähköpostitse Eveliinalle osoitteeseen pj@somakiss.net. Voit osallistua myös useammalla kuvalla. Kerro viestissäsi kuvassa olevan kissan nimi sekä kuvaajan nimi. Kerro myös, jos kuvasi saa kilpailun jälkeen lisätä Somakiss ry:n kuvapankkiin, jolloin kuvaa voidaan myöhemmin hyödyntää Somakiss ry:n jäsensivuilla, jäsenlehdessä, vuosikalenterissa tai somessa.

  • voit osallistua myös käyttämällä Instagramissa #somakisskesä23. Huomaathan, että tilisi on oltava julkinen, jotta näemme kuvasi arvosteluhetkellä! 
     

Lähetä kuvasi viimeistään 30.7.2023 - voittajakuva julkaistaan elokuun alussa, olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti palkinnon toimittamista varten!