Valjaslainaamo

Somakiss ry:llä on yhteistyösopimus Arja’s art’n, eli Vänttisen valjaiden kanssa. Tämän sopimuksen myötä yhdistyksen käytössä on useat Vänttisen valjaat, joita yhdistyksen jäsenet voivat lainata 20 euron panttia vastaan. Valjaat on suunniteltu erityisesti abyille ja somaleille sopiviksi ja niitä on useassa eri pentukoossa. Satunnaisesti tarjolla voi olla myös aikuiskokoja, tiedustele hallitus(at)somakiss.net! Valjaiden materiaali on miellyttävän pehmeää nahkaa ja vahvaa kangasnauhaa. Valjaat puhdistetaan lainausten välillä kissoille turvallisella desinfiointiliuoksella, ja niiden käyttökunto tarkastetaan, jotta jokaisen olisi turvallista ulkoilla!

 

Näin lainaat valjaat:

  1. Kirjoita yhteyshenkilölle pentuvaljaslainaamoon, hallitus(at)somakiss.net, ja kerro, että haluat lainata valjaat. Laita viestin otsikkoon sana "valjaslainaamo". Viestissä kerro minkä kokoiselle kissalle valjaat tulevat. Ilmoita rinnanympärys heti etujalkojen takaa, paino ja ikä, jotta voidaan tarkastaa, onko sopivia juuri sillä hetkellä lainattavissa, tai pitääkö odottaa että palautuvat edelliseltä lainaajalta.
  2. Kun pentuvaljaslainaamo vahvistaa, että oikean kokoisia valjaita on, maksa valjaspantti yhdistyksen tilille sähköpostilla saamasi ohjeen mukaan.
  3. Heti kun pantti näkyy yhdistyksen tilillä, lähtevät valjaat postiin. Valjaiden lainausaika, 4 kuukautta, alkaa postituspäivästä.
  4. Nauti valjastelevan kissan iloisista ulkoiluista!
  5. Lainausajan lähetessä loppuaan saat sähköpostiisi ohjeet valjaiden palautusta varten, palautettavia valjaita ei tarvitse pestä, pentuvaljaslainaamo hoitaa valjaiden puhdistuksen.

Valjaat voi myös noutaa rotupöydästä näyttelyn yhteydessä, silloin pantin pitää olla etukäteen yhdistyksen tilille maksettu, tai sen voi maksaa rotupöydässä. Samoin valjaiden palautuksen voi hoitaa rotupöytään näyttelyn yhteydessä, silloin pantti palautetaan pankkitilille mahdollisimman pian. Rotupöydästä nouto on sovittava etukäteen pentuvaljaslainaamon kanssa, valjaita ei ole automaattisesti rotupöydän mukana jokaisessa näyttelyssä!

Mikäli haluat lahjoittaa yhdistykselle kissallesi tarpeettomat valjaat, ota yhteyttä pentuvaljaslainaamoon, hallitus(at)somakiss.net, niin sovitaan yksityiskohdista!

Turvallista ulkoilua!