Rotupöytä

Usealle jäsenelle Somakissin rotupöytä on tuttu näyttelyistä. Rotupöydän pääasiallinen tarkoitus on jakaa näyttelyissä rotutietoa abyista ja somaleista keskustelemalla ihmisten kanssa ja jakamalla kiinnostuneille rotuesitteitä. Paitsi tiedotuskanava, rotupöytä on myös huomattava tulonlähde yhdistyksellemme.

Rotupöydässä on myynnissä erilaisia tavaroita, pääasiassa kissoille tarkoitettuja, mutta myös omistajille on jotain kiinnostavaa, kissamaista. Monet tuotteista ovat vakiotuotteita, esimerkiksi suositut boksinpäälliset, riippukeinut, erilaiset pesät, huiskat ja kissanlelut.

Rotupöytä ja sen tuotevalikoima ovat useiden jäsentemme yhteistyön tulosta. Tuotteiden suunnitteluun ja tekemiseen osallistuu monia jäseniä. Tavaroiden varastointi, rotupöydän kuljetus, pystytys ja purku näyttelyissä sekä pöydän takana esittely ja myyminen ovat kaikki tehtäviä, joita yksi tai useampi jäsen hoitaa.

Vaikka moni tekee jo hommia rotupöydän eteen, lisäapu ja uudet tekijät ja ideat otetaan aina ilolla vastaan!

Mikäli haluat osallistua rotupöydän tuotteiden ideoimiseen tai tekemiseen, materiaalien keräämiseen, tai olla pöydän takana esittelemässä rotuja ja myymässä tuotteita, ole yhteydessä jasenrekisteri(at)somakiss.net !