Kissojen hammasterveys -verkkoluento 16.7.2024 klo 17!

22.5.2024

Katseet kissan suuhun!

Mitä kaikkea kissojen hampaista on hyvä tietää? Miten kissa oireilee kipeitä hampaita ja milloin on syytä mennä hammaslääkäriin? Millaisia hammassairauksia kissoilla ylipäätään on ja miten ne saadaan selville?

Mitä voin tehdä kotona kissani hammasterveyden eteen? Oletko ehkä kuullut jotain myyttejä kissojen hammashoidosta, joiden todenmukaisuutta mietit?

Mitä kannattaa huomioida kissalle hammaslääkäriä valitessa - miksi hinnoissa voi olla niin suuria eroja klinikoiden välillä? 

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Somakiss ry:n järjestämällä Kissan hammasterveys -luennolla tiistaina 16.7.2024 klo 17-19. Luennoitsijana on hammashoitoihin perehtynyt eläinlääkäri Marja Hassi, jolla on vuosien kokemus kissojen ja koirien hammashoidoista ja sitä kautta myös paljon vinkkejä ja kokemuksia jaettavaksi.

Luento järjestetään etäyhteydellä (Teams). Osallistujille on tulossa luennosta tallenne, joka on katsottavissa 1kk ajan luennon jälkeen.

Luento on Somakiss ry:n jäsenille ilmainen, mutta ilmoittauduthan kuitenkin mukaan alla olevalla lomakkeella!
Ei-jäsenet ovat myös lämpimästi tervetulleita luennolle hintaan 15e (Kissapuun uutiskirjeen tilaajille on tulossa ale-koodi luennolle uutiskirjeen mukana!). Saat maksutiedot sähköpostitse ilmoittauduttuasi luennolle.
 

Kiitos luennosta!

Luentotallenne on lähetetty osallistujille 17.7.2024, Somakissin jäsenet löytävät tallenteen myös kirjautumalla jäsensivuille, luentotallenteet-sivun takaa. Ei-jäsenille tallenne on katsottavissa 17.8.2024 asti.

Lämmin kiitos jokaiselle osallistujalle, luennoitsija Marja Hassille sekä Kissapuulle yhteistyöstä luennon kanssa.

Kaunista kesää ja muistetaan kohdistaa katsetta kissan suuhun!

Yhteistyössä luennolla Kissapuu
Kissapuun uutiskirjeen tilaajana saat alennuskoodin luennolle, seuraa sähköpostiasi!