Kesäkuvakisa 2023

1.8.2023

Voittajakuva: Anne Kortemaa

Vuoden 2023 kesäkuvakisaan tuli taas toinen toistaan ihanampia kuvia abessinialaisista ja somaleista!

Voittajaksi tuomariraatimme, onnellisten kissojen asiantuntija eli Kissapuun ihana tiimi, valitsi oheisen Anne Kortemaan, @inmemoryofgaspachotheaby kuvan, josta tuomaristo kertoi:"Valokuvauksellisesti oikein onnistunut kuva: hienot varjot, pysty- ja vaakalinjat vinoittain sekä kaareva liike. Kuvassa on kissa, mutta leuan varjo luo vaikutelmaa jopa ketusta. Kuvassa voisi olla myös koira. Kissa on rentoutunut, onnellinen ja nauttii tyytyväisenä auringon valosta. Kissa on täydellisesti omassa elementissään valon keskipisteessä; koira saattaisi olla varjossa. Vangitseva kuva."  Paljon onnea voittajalle!  Lisää kisakuvia tulossa seuraavaan jäsenlehteen!

Suurkiitokset kaikille osallistujille ja ihanalle tuomaristollemme! 

Yhteistyössä kesäkuvakilpailua tekemässä Kissapuu - onnellisten kissojen asiantuntija!

  Kesäkuvakilpailu on täällä taas - ilmoittaudu mukaan!

On aika ottaa kamerat esille ja napata kesäinen kuva abessinialaisestasi/somalistasi! Mikä tekee sinun kissasi kesällä onnelliseksi? Ulkoilu, sylissä makoilu, aurinkoläntissä pyöriminen.. - näytä se meille kuvin! Kilpailun teemana on tänä vuonna onnellinen kissa! 

  •  Palkintona sponsoreidemme tuotepaketti kissalle 
  • Tuomarina toimii onnellisten kissojen asiantuntija, ihana Kissapuu -tiimi.

Osallistu kilpailuun viimeistään 30.7.2023 joko

  •  Käyttämällä Instagramissa kisakuvan yhteydessä #somakisskesä23 tai
  •  Lähettämällä kuva sähköpostitse Eveliinalle pj(at)somakiss.net, ilmoitathan viestissä kissan sekä kuvaajan nimen. Kerro myös jos kuvan saa lisätä Somakiss ry:n kuvapankkiin, jolloin annat Somakissille oikeuden käyttää kuvaa myöhemmin myös yhdistyksen vuosikalenterissa, jäsenlehdessä, nettisivuilla ja somessa.
  • Voit osallistua myös useammalla kuvalla!

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, voittajakuva julkaistaan myös Somakissin somessa, nettisivuilla sekä jäsenlehdessä. Jäsenlehteen tulee myös tuttuun tapaan pieni kuvakollaasi kilpailukuvista! 

Instagram, Facebook tai mikään muukaan taho ei ole osallisena kilpailuun.

Ei muuta kuin kesäkuvia napsimaan!