Etsimme kuvia vuoden 2025 kalenteriin!

31.5.2024

Somakiss ry:n jo perinteeksi muodostunutta kalenteria aletaan kasata jälleen, ja tarvitsemme tässä apuasi!

Kalenterin kuvissa ovat perinteisesti seikkailleet jäsentemme ihanat abessinialaiset ja somalit. Etsimme kuvia, joissa näkyy sitä tavallista, ihanaa arkea abessinialaisten ja somalien kanssa - kuvia sisältä ja ulkoa, kaikkina eri vuodenaikoina sekä kaiken värisistä abessinialaisista ja somaleista.

Voit lähettää yhden kuvan tai vaikka koko vuoden kuva-arkistosi - otamme kuvia vastaan suurella kiitollisuudella, kuvia tarvitaan kalenterin tekemiseen paljon.

Kalenteri on tulossa myyntiin syksyllä 2024. Aikaisempina vuosina kalenterit ovat loppuneet ennätysnopeasti, joten seuraathan ilmoittelua ja varaa kalenterisi pian niiden tultua myyntiin.

Ohjeet kuville:

Kuvien tulee olla kalenteria varten mahdollisimman isoja, joten älä rajaa tai muuta kuvakokoa, vaan lähetä kuvista alkuperäiset versiot (Kuvan koko vähintään 1MT). Kuvat voivat olla paitsi kameralla, mutta myös puhelimella otettuja - pääasia että tähtenä on ihana abessinialainen tai somali!

kuva: Nina Sillanpää

Lähetä kuvasi!

Kuvasi voit lähettää joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse Tuijalle kotisivut(at)somakiss.net. Kuvia otetaan vastaan 15.8.2024 asti. Laita sähköpostiin kuvien lisäksi mukaan kuvissa olevan kissan virallinen nimi, lempinimi sekä kuvaajan nimi. Mainitsethan myös, saako Somakiss ry kuvaa käyttää myös muissa tarkoituksissa, kuten yhdistyksen jäsenlehdessä, somessa tai myöhemmissä kalentereissa.

Kuvan lähettäneiden kesken arvotaan kaksi vuoden 2025 kalenteria - voittajat arvotaan 15.8.2024 mennessä kuvan lähettäneiden kesken (jokainen kuva on uusi arpa). Voittajaan ollaan yhteydessä syyskuun 2024 alussa!

Lomake:

Jos kaikki kuvat eivät mahdu yhteen lomakkeeseen, päivitä tämä sivu edellisen lomakkeen lähettämisen jälkeen, jolloin voit lähettää lomakkeen uudelleen lisäkuvien kera.  Tähdellä(*) merkityt kohdat ovat pakollisia. 

Saako kuvan/kuvat lisätä Somakiss ry:n kuvapankkiin, jolloin annat yhdistykselle luvan hyödyntää kuvaa jatkossa mahdollisesti Somakiss ry:n jäsenlehdessä, kotisivuilla, tulevissa kalentereissa tai sosiaalisessa mediassa?