Kissa-agilityn lajiesittely jäsenillemme 8.8.2022

Lämmin kiitos osallistujille! Luennon tallenteen löydät jäsensivuilta Aktivointivinkkejä-linkin takaa! Mukavia agilityhetkiä!

Ilmainen Somakiss harrastaa - kissa-agilityn lajiesittely 8.8. klo 18-19!

Kansainvälistä kissan päivää vietetään tänä vuonna 8.8., ja sen kunniaksi järjestämme verkkoluennon, jossa aiheena kissa-agilityn lajiesittely!

Luennolla käydään läpi kissa-agilitysta kaikki tarpeellinen: mitä kissa-agility on, miten lajin voi aloittaa ja miten voit tehdä agilityesteitä kotoa löytyvistä välineistä ilman, että tarvitsee ostaa tai rakentaa virallisia kisaesteitä. Lisäksi pohditaan hieman lajin virallisten kilpailuiden kulkua, mietitään yleisiä ongelmatilanteita ja jaetaan myös vinkkejä lajin pariin. Myös kysymyksiin vastataan luennon aikana!

Esittelyn vetää lajia 10 vuotta harrastanut, usean vuoden lajin kisoja ja lajiesittelyjä vetänyt ja lajissa kissojensa kanssa kisannut Eveliina Jurmu kolmen somalikissansa kanssa.

Ja mikä parasta; webinaari on jäsenillemme täysin ilmainen!  Osallistujien kesken arvotaan lisäksi pieni aiheeseen liittyvä palkinto, josta löytyy herkkuja ja kosketuskeppi!

Lajiesittely pidetään verkkoyhteydellä Google Meetin kautta, linkki lähetetään ilmoittautuneille 8.8. klo 12 mennessä sähköpostitse. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia Eveliinalle pj(at)somakiss.net - ilmoita ainakin sähköpostiosoite, johon linkki lähetetään, sekä oma nimesi (tarkistamme jäsenyystiedot). Jos sinulla on jo ennakkoon kysymyksiä lajiin liittyen tai toiveita aiheen käsittelyyn, voit laittaa myös niitä jo tässä kohtaa!

Ilmoittautua voit 8.8.2022 asti.

Tule mukaan ja sukella (ja rakastu) kissa-agilityn maailmaan!