Valmistumispalkinnot

Kissojen valmistumispalkinnot - pokaali vai leimoja?

Kuva: Päivi Lipponen

Somakiss ry muistaa jäseniään heidän kissojensa valmistuessa ensimmäiseen ja korkeimpaan titteliinsä.

Kun kissasi valmistuu titteliin, voit valita joko pokaalin tai alkaa kerätä leimoja, joita voit joko käyttää Somakiss ry:n rotupöydässä, tehdä lahjoituksen hyväntekeväisyyteen tai kerätä lahjakortin Vänttisen valjaille (Arja's Art).

   » Lue lisää leimoista täältä!
 

Kissan ensimmäisestä tittelistä (CH tai PR) sekä korkeimmasta tittelistä (SC tai SP) saat Somakiss ry:ltä joko ilmaisen pokaalin tai 2 leimaa. Muista titteleistä saat jatkossa 1 leiman. 

Voit myös halutessasi lunastaa muista saavutetuista titteleistä pokaalin pientä maksua vastaan. Lisätietoja hinnoista löytyy sivun alalaidasta. 

Maksulliset pokaalit maksetaan yhdistyksen tilille FI58 8000 1100 5368 88 viitteellä 1041.

Kun kissasi on valmistunut, ilmoita valmistumisesta tällä lomakkeella. Muistathan täyttää lomakkeen huolellisesti ja liittää mukaan mahdollisesti tarvittavat liitteet, jotta asian käsittely sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Valmistumisesta on ilmoitettava kuuden kuukauden kuluessa.

Ongelmatilanteissa otathan yhteyttä sähköpostilla: sihteeri(at)somakiss.net

Jos kissasi on valmistumassa titteliin tulevassa näyttelyssä, voit ehdottaa lomakkeella palkitovastaavalle palkinnon toimittamista myös kyseiseen näyttelyyn. Muistathan, että palkintovastaava ei välttämättä ole paikalla jokaisessa näyttelyssä! Huomaa, että palkintoja ei postiteta, vaan ne tulee noutaa näyttelystä. Mikäli et ole enää osallistumassa näyttelyihin/seuraavaan näyttelyynne on pitkä aika, voit tiedustella palkintovastaavalta vaihtoehtoista toimitustapaa.

 

TitteliPokaalin hintaTittelistä saatava leimojen määrä
CH/PRilmainen2 leimaa
IC/IP5 €1 leima
GIC/GIP7 €1 leima
SC/SPilmainen2 leimaa

 


 

Palkintoleimat

 

Palkintoleimakäytäntömme uudistui 1.1.2023 ja entisten pyyhkeiden keräämisen tilalle tulivat uudet vaihtoehdot. Nyt voit:

  • Käyttää leimat Somakiss ry:n rotupöydässä (4e/leima)
  • Kerätä 5 leimaa, joilla saat 20e arvoisen lahjakortin Vänttisen valjaat / Arja's Artille
  • Tehdä lahjoituksen vuosittain vaihtuvaan hyväntekeväisyyskohteeseen (4e/leima)

Ajankohtaisen leimojesi määrän voit kysyä palkintovastaavaltamme kati(at)somakiss.net. Ennen 1.1.2023 tehtyä uudistusta kerätyt leimat voi käyttää jatkossa sellaisinaan uudistuksen jälkeen tulleisiin vaihtoehtoihin!

Leimojen käyttö rotupöydässä   (1 leima = 4 euroa)
Voit käyttää leimat rotupöydässä kertomalla maksutilanteessa käyttäväsi leimoja. Tarkistamme leimojesi määrän ja maksu hoituu ongelmitta. Myös virtuaalisesta rotupöydästämme (jonka löydät jäsensivuilta) voit ostaa tuotteita leimoilla - ilmoitathan leimojen käytön tilatessasi!

Lahjakortti Vänttisen valjaat / Arja's Art:iin   (5 leimaa = 20e lahjakortti)
Lahjakorttia varten kerätään 5 leimaa, joilla saat 20e lahjakortin. Ole palkintovastaavaan yhteydessä kun tarvittavat leimat ovat kertyneet, niin toimitamme lahjakortin sinulle pikimmiten käyttöön!

Lahjoitus hyväntekeväisyyteen  (1 leima = 4euroa)
Voit myös lahjoittaa leimasi hyväntekeväisyyskohteeseen, jonka Somakiss ry:n hallitus valitsee vuosittain jäsenistön tekemien ehdotusten perusteella! Vuoden hyväntekeväisyyskohde valitaan alkuvuodesta jotta tiedät, mihin lahjoituksesi menee. Tilitämme vuoden aikana kertyneet lahjoitukset hyväntekeväisyyskohteelle kerralla vuoden lopussa. 

→ Vuoden 2023 hyväntekeväisyyskohde on Alavuden seudun Eläintiimi ry
HUOM! Alavuden seudun Eläintiimi ry on vaikeuksissa ja joutuu mahdollisesti lopettamaan toimintansa syksyllä 2023. Tilitämme siksi tammi-heinäkuussa tehdyt palkintoleimalahjoitukset poikkeuksellisesti Alavudelle jo heinäkuun 2023 lopussa - jos siis haluat auttaa nimenomaan Alavuden seudun Eläintiimiä, teethän valmistumisilmoituksen heinäkuun loppuun mennessä, jolloin lahjoituksesi ehtii varmasti nimenomaan Alavudelle! Jos yhdistys joutuu lopettamaan toimintansa, valitsemme loppuvuodelle toisen lahjoituskohteen alkuvuonna annetuista ehdotuksista. Tiedotamme asiasta erikseen tilanteen selvittyä!

Jos haluat leimasi hyväntekeväisyyteen, ilmoita tästä palkintovastaavalle - tehdään yhdessä hyvää!