Valmistumispalkinnot

Kissojen valmistumispalkinnot - pokaali vai pyyhe?

Kuva: Päivi Lipponen

Somakiss ry muistaa jäseniään heidän kissojensa valmistuessa ensimmäiseen titteliinsä.

Kun kissasi valmistuu titteliin, voit valita joko pokaalin tai alkaa kerätä leimoja, joilla saa puuvillapyyhkeitä. Kissan ensimmäisestä tittelistä (CH tai PR) saat Somakiss ry:ltä ilmaisen pokaalin tai 2 leimaa. Muista titteleistä saat jatkossa 1 leiman. Vuoden 2019 alusta alkaen myös korkeimpaan titteliin (SC/SP) valmistuneelle kissalle saa valintansa mukaan joko ilmaisen pokaalin tai 2 leimaa.

Voit myös halutessasi lunastaa muista saavutetuista titteleistä pokaalin pientä maksua vastaan. Lisätietoja hinnoista löytyy sivun alalaidasta. 

Neljällä leimalla palkinnoksi saatavat pyyhkeet ovat Ekelundin korkealaatuisia puuvillapyyhkeitä. Valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan. Valikoimassa pyritään pitämään sekä mustavalkoisia että värillisiä vaihtoehtoja. Sivun alareunassa on muutama esimerkki mahdollisista pyyhemalleista. Lisätietoja Ekelundin tuotteista löytyy osoitteesta www.ekelundweavers.com

Pokaalit maksetaan yhdistyksen tilille FI58 8000 1100 5368 88 viitteellä 1041.

Kun kissasi on valmistunut, ilmoita valmistumisesta tällä lomakkeella. Muistathan täyttää lomakkeen huolellisesti, ja liittää mukaan mahdollisesti tarvittavat liitteet, jotta asian käsittely sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Valmistumisesta on ilmoitettava kuuden kuukauden kuluessa.

Ongelmatilanteissa otathan yhteyttä sähköpostilla: valmistumiset(at)somakiss.net

Lomakkeella mahdollisesti tarvittavia liitteitä ovat kopiot titteliin oikeuttavista diplomeista / arvosteluseteleistä, jos ne on saatu ulkomailta tai ennen vuotta 2010 kotimaisista näyttelyistä. 

Jos kissasi on valmistumassa titteliin tulevassa näyttelyssä, voit ehdottaa lomakkeella palkitovastaavalle palkinnon toimittamista myös kyseiseen näyttelyyn. Muistathan, että palkintovastaava ei välttämättä ole paikalla jokaisessa näyttelyssä! Huomaa, että palkintoja ei postiteta, vaan ne tulee noutaa näyttelystä. Mikäli et ole enää osallistumassa näyttelyihin/seuraavaan näyttelyynne on pitkä aika, voit tiedustella palkintovastaavalta vaihtoehtoista toimitustapaa.

 

TitteliPokaalin hintaTittelistä saatava leimojen määrä
CH/PRilmainen2 leimaa
IC/IP5 €1 leima
GIC/GIP7 €1 leima
SC/SPilmainen2 leimaa

 

 

Nio liv
Kattliv
Cats
Emelies katter