Valmistumispalkinnot

Kissojen valmistumispalkinnot - pokaali vai pyyhe?

Kuva: Päivi Lipponen

Somakiss ry muistaa jäseniään heidän kissojensa valmistuessa ensimmäiseen ja korkeimpaan titteliinsä.

Kun kissasi valmistuu titteliin, voit valita joko pokaalin tai alkaa kerätä leimoja, joilla saa Ekelundin puuvillapyyhkeitä. Kissan ensimmäisestä tittelistä (CH tai PR) sekä korkeimmasta tittelistä (SC/SP) saat Somakiss ry:ltä joko ilmaisen pokaalin tai 2 leimaa. Muista titteleistä saat jatkossa 1 leiman. 

Voit myös halutessasi lunastaa muista saavutetuista titteleistä pokaalin pientä maksua vastaan. Lisätietoja hinnoista löytyy sivun alalaidasta. 

Neljällä leimalla palkinnoksi saatavat pyyhkeet ovat Ekelundin korkealaatuisia puuvillapyyhkeitä. Valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan. Valikoimassa pyritään pitämään sekä mustavalkoisia että värillisiä vaihtoehtoja. Sivun alareunassa on muutama esimerkki mahdollisista pyyhemalleista. Lisätietoja Ekelundin tuotteista löytyy osoitteesta www.ekelundweavers.com

Maksulliset pokaalit maksetaan yhdistyksen tilille FI58 8000 1100 5368 88 viitteellä 1041.

Kun kissasi on valmistunut, ilmoita valmistumisesta tällä lomakkeella. Muistathan täyttää lomakkeen huolellisesti, ja liittää mukaan mahdollisesti tarvittavat liitteet, jotta asian käsittely sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Valmistumisesta on ilmoitettava kuuden kuukauden kuluessa.

Ongelmatilanteissa otathan yhteyttä sähköpostilla: kati(at)somakiss.net

Jos kissasi on valmistumassa titteliin tulevassa näyttelyssä, voit ehdottaa lomakkeella palkitovastaavalle palkinnon toimittamista myös kyseiseen näyttelyyn. Muistathan, että palkintovastaava ei välttämättä ole paikalla jokaisessa näyttelyssä! Huomaa, että palkintoja ei postiteta, vaan ne tulee noutaa näyttelystä. Mikäli et ole enää osallistumassa näyttelyihin/seuraavaan näyttelyynne on pitkä aika, voit tiedustella palkintovastaavalta vaihtoehtoista toimitustapaa.

 

TitteliPokaalin hintaTittelistä saatava leimojen määrä
CH/PRilmainen2 leimaa
IC/IP5 €1 leima
GIC/GIP7 €1 leima
SC/SPilmainen2 leimaa

 

 

Nio liv
Kattliv
Cats
Emelies katter