Näyttelyt

Somakiss ry järjestää kissojen esittelynäyttelyn 21.5.2023 klo 11-15 Vantaan Puistokulmassa, mukana myös kissa-agilitya! Tule mukaan tutustumaan kissoihin ja kissaharrastukseen!

Näyttely järjestetään sen kunniaksi, että ensimmäisen somalikissan saapumisesta Suomeen tulee tänä vuonna kuluneeksi 40 vuotta! Palkitsemmekin näyttelyssä erityisluokkana somalikissan!

Lue lisää esittelynäyttelystämme täältä!


Kissanäyttelyiden tarkoitus on levittää tietoa kissaharrastuksesta ja kissaroduista sekä valistaa kissan paremmasta hoitamisesta, terveydestä ja kohtelusta suurta yleisöä. Kissanäyttelyt ovat myös tapa nostaa kissan arvostusta nostamalla kissat valokeilaan.

Kissaliiton sivuilta löydät tietoa ja ohjeita kissanäyttelyyn osalistumiseen ja ilmoittautumiseen liittyen!

Somakiss ry haluaa muistaa näyttelyissä menestyviä ja siten rotujemme tunnettavuutta osaltaan lisääviä kissoja. Palkitsemmekin kissoja jäsenemme toiveiden mukaan joko pokaalein tai erilaisin leimoin, joilla voi kerätä rahanarvoisia etuja tai tehdä lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Lisäksi palkitsemme vuosittain Suomen Kissaliiton (Fifé) näyttelyissä parhaiten menestyneet jäsentemme kissat!

 

 

Somakiss ry:n omat valmistumispalkinnot ja Vuoden kissat!


Somakiss ry haluaa muistaa myös näyttelyissä käyvien jäsentemme kissoja ja palkitsemmekin ensimmäiseen (CH/PR) ja korkeimpaan (SC/SP) titteliin valmistuvia kissoja pokaalein tai kerättävin valmistumisleimoin! Lue lisää ja hae omat palkintosi täältä!

Kissanäyttelyiden kautta myös somali- ja abessinialaiskissoja saadaan näkyviin, ja kauniit rotumme pärjäävätkin hienosti näyttelyissä. Somakiss ry palkitseekin vuosittain yhdistyksen parhaat somali- ja abessinialaiskissat, lue Vuoden kissoista lisää täältä!

Juhlavuosiemme kunniaksi haluamme nostaa näitä ihania rotuja esiin vielä erityisemmin järjestämällä erityisnäyttelyitä erilaisin teemoin! Vuosien aikana olemme järjestäneet:

Erikoisnäyttely 2023Esittelynäyttely Vantaalla 21.5.2023 ⇒ tule mukaan!
Erikoisnäyttely 2021 Erikoisnäyttely ja Breed BIS 23.10.2021
Erikoisnäyttely 2016Erikoisnäyttely ja Breed BIS 1.10.2016
Erikoisnäyttely 2011Erikoisnäyttely 26.11.2016
Erikoisnäyttely 2006Erikoisnäyttely 

 

Kuvia abessinialaisista ja somaleista kissanäyttelyssä: