Somakissin vuoden 2024 kalenteria tehdään nyt - lähetä kuvasi!

5.6.2023

Osallistut samalla arvontaan!

 

Onko sinulla vuoden 2024 Somakiss-vuosikalenteriin kuvia abessinialaisista ja somaleista? Etsimme kaikenlaisia kuvia eri ikäisistä kissoista - toivomme saavamme laajasti kuvia ihanista abessinialaisista ja somaleista!

Kuvan resoluution tulisi olla niin iso kuin sen kamerasta/puhelimesta saa. Älä rajaa, sillä liian tiukka rajaus voi estää kuvan käytön kalenterissa!

Lähetäthän kuvat mahdollisimman pian, viimeistään 31.7.23 mennessä osoitteeseen kotisivut@somakiss.net. Laita viestiin kuvan lisäksi kissan/kissojen nimet, virallinen ja lempinimi, kuvaajan tiedot ja tieto saako kuvaa käyttää myös muissa tarkoituksissa, kuten yhdistyksen lehdessä, somessa tai myöhemmissä kalentereissa.

 

Kuvan lähettäneiden kesken arvotaan tänä vuonna myös pieni palkinto, joka sisältää kissalle herkkutahnapaketin sekä Yeowww!-kissanminttulelun. Palkinto arvotaan kuvansa 31.7. mennessä lähettäneiden kesken 4.8.2023 ja voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse.

 

 

Vuosikalenteri tulee myyntiin alkusyksystä, tiedotamme tästä tarkemmin aikataulujen varmistuttua. Viime vuonna kalenteri myytiin loppuun ennätysajassa!