Hoitotoimet mukavaksi -luento 7.5.2023!

17.3.2023


Ilmoittaudu mukaan!

Eikö olisikin mahtavaa jos kynsisaksien, lääkkeen, hammasharjan tai kuljetusboksin tullessa esiin kissasi pakoilun ja pelkäämisen sijaan ryntäisi paikalle innoissaan valmiina hoitotoimia varten? Tai että eläinlääkärireissu aiheuttaisi vähemmän stressiä kissalle?

Salla-Mari Kostia (Animal Academy) tulee pitämään meille etäyhteyksin kahden tunnin hoitotoimet mukavaksi -luennon 7.5.2023 klo 15-17! Luennolla kuulet miten hoitotoimia voi kouluttaa kissalle mukavaksi, miten eläinlääkärireissuihin voi valmistautua ja mitä tarkoittaa omaehtoisuus kissan kanssa touhutessa. Lopussa on aikaa myös kysymyksille!

Salla-Mari on ehdoton puhuja tähän aiheeseen; hänelle on kertynyt kokemusta paitsi eläintenkouluttajana, mutta myös klinikkaeläinhoitajana CatVetissa vuosien ajalta! Salla-Mari on myös rakastettu luennoitsija ja pidetty kouluttaja, jonka ammattitaitoa arvostetaan ympäri maan.

Luennosta on tulossa ilmoittautuneille myös tallenne, joka on nähtävissä alustavasti viikon ajan - voit siis ilmoittautua mukaan vaikket 7.5. pääsisikään paikalle, näin saat luennon kuitenkin katsottavaksi jälkikäteen.

Luento on Somakiss ry:n jäsenille täysin ilmainen (muistathan silti ilmoittautua, mainitse jäsenyydestä ilmoittautuessasi - tarkistamme jäsenyydet).

Luento on avoinna myös ei-jäsenille 15€ hintaan! Saat maksutiedot vastausviestinä ilmoittauduttuasi mukaan!

Ilmoittaudu mukaan 5.5.2023 mennessä laittamalla sähköpostia Eveliina Jurmulle pj@somakiss.net! Osallistujille tarjolla lisäinfoa lähempänä luentoa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!