Jäsentyytyväisyskyselyn yhteenveto

4.7.2022

Millaista palautetta ja toimenpiteitä jäsentyytyväisyyskysely tuotti?

 

Tyytyväisyyskyselyn yhteenveto


Somakiss teetti jäsenilleen tyytyväisyyskyselyn kesäkuun alkupuoliskolla. Suuri kiitos kaikista vastauksista! Peräti 95% vastanneista ilmoitti olevansa tyytyväisiä yhdistykseen ja suosittelee jäsenyyttä.
 

Eniten sanallisia kommentteja tuli yhdistyksen lehdestä. Paperiversio on edelleen se mitä ylivoimaisesti suurin osa vastanneista haluaa ja myös lehden säännöllistä ilmestymistä kiiteltiin. Lehteen toivottiin terveysartikkeleita sekä juttuja ihan tavallisista kissoista. Monessa lehdessä onkin nyt ollut eläinlääkärin kirjoittama juttu mm. rokotuksista ja madotuksesta, mutta muistamme toiveenne jatkossakin! Risuja tuli vanhanaikaisesta ilmeestä ja vakio-osastojen suuresta määrästä, näihin pyritään ilman muuta tekemään muutoksia, joten kiitos myös näistä kommenteista!
 

Facebookin Unofficial-ryhmän temppukoulutusvideot saivat myös paljon kiitosta. Hienoa, että jäsenet ovat löytäneet ryhmän ja ollaan saatu jo hieman keskustelua aikaan! Haaveena olisi saada ryhmästä koko yhdistyksen rento, yhteinen höpöttelypalsta, joten rohkeasti vaan julkaisemaan myös omia kuvia, kysymyksiä ja mitä ikinä tulee mieleen!

 

Harmiksemme kävi ilmi, että osa jäsenistä kokee ettei tiedä mitä yhdistys tekee. Täytyy siis jatkossa pitää enemmän ääntä toiminnastamme! Somakissin tarkoitus on olla abessinialais- ja somalikissojen asialla ja tuoda rodun ystäviä yhteen sekä tiedottaa rotujen ajankohtaisista asioista. Siksi yhdistyksemme tekee jäsenille jäsenlehteä, järjestää yhteisiä tapahtumia ja kilpailuja, jakaa rotutietoutta erilaisissa rotuesittelyissä ja monissa kissanäyttelyissä ja ottaa kantaa rotuihin liittyviin asioihin Kissaliitossa. Esimerkiksi kasvatuksen tavoiteohjelma, “KTO”, on työn alla ja sen on tarkoitus valmistua vielä tälle vuodelle. Joku saattaa miettiä miten KTO hyödyttää tavallista lemmikinomistajaa, mutta se tarjoaa todellla paljon tietoa rodusta, sen historiasta ja nykytilasta ja antaa myös kasvattajille tärkeää tietoa ja työkaluja ja mahdollistaa siten rotujemme säilymisen terveinä ja hyväluonteisina. Myös kannanottoja esimerkiksi pentutehtailua vastaan ja vinkkejä kyseisen touhun tunnistamiseen pyydettiin, ja laitamme tähän liittyen suunnitelmat käyntiin!
 

15% vastanneista oli kiinnostunut osallistumaan enemmän yhdistyksen toimintaan - Mahtavaa! Miten sitten voi osallistua? Lehteen toivottiin juttuja ihan tavallisten kissojen touhuista, joten löytyisikö sinulta joku tarina jaettavaksi? Vaikkapa kertomus lomareissusta, parvekekyttääjän päiväkirja, kissani kootut ilmeet (kaikkihan me olemme nauraneet abessinialaisten ja somalien ilmeikkäille kasvoille), kadonneen kananpalan arvoitus, vinkkejä kissamaiseen sisustukseen sisälle, parvekkeelle ja tarhaan, lelu- ja ruoka-arvosteluja ja mitä ikinä keksitkään. Ota yhteyttä päätoimittaja Julianaan lehti(at)somakiss.net ja katsotaan yhdessä mitä keksitään! Erityisesti kaipaisimme uusia innokkaita ihmisiä lehtitiimiin. Kaikkien vuoden aikana lehteen jäseniltä tulevien juttujen kesken arvotaan vuoden viimeisen lehden ilmestyttyä pieni yllätyspalkinto!
 

Suunnitelmissa olisi pitää rotuesittelyjä eläintarvikeliikkeissä. Onko sinulla mielessä kaupunki tai liike johon toivoisit rotujamme esille ja yhdistysaktiiveja tavattavaksi? Tai olisitko itse kiinnostunut tulemaan mukaan puhumaan kissaa ja levittämään tietoa ilman näyttelyiden kisapaineita ja aikataulua? Ehdotukset voi lähettää puheenjohtaja Eveliinalle pj@somakiss.net. Suunnitteilla on myös webinaari jäsenille vapaata höpöttelyä varten. Toki voisimme jo kokoontua ihan livenä viettämään aikaa yhdessä, mutta etäisyydet rajoittavat helposti osallistumista. 
 

Rotupöytä ottaa mielellään vastaan uusia tekijöitä ja ideoita. Pääpaino on ollut käsitöillä, kuten boksivaipat ja -päälliset, riippukeinut, sulkahuiskut, huopapallot sekä erilaiset neulotut ja virkatut lelut. Rotupöydän tuotoilla mahdollistetaan lehden säilyminen paperisena. Rotupöydän asioista vastaa Nina, johon saat yhteyden sähköpostitse: jasenrekisteri(at)somakiss.net. 
 

Jos keksit jotain muuta miten haluaisit osallistua tai et löytänyt vielä sitä omaa juttua näistä ehdotuksista, niin ilmianna itsesi puheenjohtajalle ( pj(at)somakiss.net ) ja katsotaan yhdessä mitä keksitään! Kaikki jäsenet toivotetaan erittäin lämpimästi mukaan!
 

Yhteystietonsa jättäneiden kesken on arvottu pieni palkinto ja voittajaan oltu yhteydessä. Mielettömästi kiitoksia vielä runsaista vastauksista!

 

 terveisin Somakiss hallitus